top of page
  • yoicalyn

Clubwedstrijd 14 april


Het is alweer tijd voor de eerste clubwedstrijd van het seizoen en we hebben er heel veel zin in!


Hieronder een paar belangrijke dingen om te weten over de clubwedstrijden:

- Alle jeugd (tot en met 18 jaar) die traint bij de vereniging, zowel als lid als via een rittenkaart mogen meedoen met de clubwedstrijd. Als jij meedoet via een rittenkaart, telt dit niet als een proefles, maar mag je dus gewoon gezellig een extra keer mee skeeleren! Ook als jij maar voor 1x in de week lid bent en je maandag al bent geweest, mag jij donderdag gewoon mee doen met de clubwedstrijd.


- Inschrijven/aanmelden voor de wedstrijd kan donderdag in de kantine tussen 17.30 en 17.55, zodat we om 18.00 kunnen beginnen met de wedstrijden. Van te voren opgeven is niet nodig. De wedstrijden duren tot ongeveer 19.30.


- De wedstrijden zijn erg leuk en laagdrempelig, maar vooral ook heel gezellig. De wedstrijd rijd je tegen je eigen leefdtijdsgenootjes met wie je ook traint. Aan het einde is er ook voor iedereen een prijsje!


- Meer informatie over de wedstrijden, zoals de regels kan u vinden bij 'wedstrijden' of vraag één van de trainers.


Voor de toeschouwers is er ook een lekkere kop koffie of thee en iets lekkers te koop bij de baan.


Hopelijk zien we jullie donderdag allemaal!

Recente blogposts

Alles weergeven

Afgelasting clubwedstrijd 4

In verband met de grote hoeveelheid water die uit de lucht komt en de niet erg hoge temperatuur gaat de clubwedstrijd vanavond helaas niet door. De wedstrijd zal ingehaald worden op 2 september! Er is

Commentaires


bottom of page