top of page

Als je graag wedstrijden wil rijden in het skeeleren zijn er vele mogelijkheden. Van wedstrijden bij onze club tot Europese wedstrijden. Hieronder staan alle wedstrijden kort beschreven.

Weperpol Clubcompetitie

Isv De Draai organiseert elk seizoen een aantal wedstrijden voor al haar leden en 5-rittenkaarthouders, klik hier voor meer informatie!

Van Lingen competitie

Als je iets meer uitdaging wil en wil strijden tegen mensen buiten onze vereniging is er de Van Lingen competitie. Bij deze competitie strijdt je tegen een aantal vereniging uit de bovenste helft van het land. Deze wedstrijden zijn leuk om wat meer wedstrijdervaring op te doen of om af en toe leuk een wedstrijd te rijden. Voor deze wedstrijden heb je wel een wedstrijdlicentie nodig, je mag ook 2 keer meedoen op een daglicentie.

Kijk voor meer informatie over deze competitie op inlineskatecompetitie.nl

Landelijke wedstrijden

Om je te kunnen plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen moet je meedoen aan de landelijke baan wedstrijden, je strijdt bij deze wedstrijden tegen leeftijdsgenoten uit heel Nederland. Deze wedstrijden zijn niet voor alle leeftijden. Voor deze wedstrijden heb je een wedstrijdlicentie nodig.

Kijk voor meer informatie op schaatsen.nl

Internationale wedstrijden

Voor degene die een nog grotere uitdaging willen zijn er ook nog internationale wedstrijden, deze wedstrijden zijn er ook voor de jeugd. Zo heb je bijvoorbeeld het RIT in Wervershoof/Medemblik en de Europa Cups, waaronder de Flanders GrandPrix in Oostende. Ook voor deze wedstrijden heb je een wedstrijdlicentie nodig. Kijk voor meer informatie op schaatsen.nl

Klik hier voor meer informatie over wedstrijdcategorieën en regels

Vragen

Neem bij vragen over wedstrijden contact op met een van de trainers of iemand uit het bestuur. Ook is veel informatie te vinden op schaatsen.nl

bottom of page